Publicitat
ESPORTS

Bona arrencada de l'OAR Gràcia davant el St. Cugat (29-25)

Aniol Picola en una acció d'atac en el derbi vallesà/J.Altimis (cedida)

Positiu inici de lliga de l'OAR Gràcia masculí. La xafogor i la intensitat van fer suar de valent els jugadors d’ambdós equips en l’obertura de la Primera Nacional. El Gràcia amb les novetats d’Enric Gonzàlez, Jordi Sancho i Matías Galan,  i el Sant Cugat, rejovenit i amb el carismàtic exgracienc Xavi Vilella com a màxim responsable, van oferir un bon espectacle als nombrosos espectadors que es van aplegar al pavelló del carrer Boccaccio. El resultat hauria pogut ser molt més generós en quantitat de gols, però l’esplèndida actuació dels porters va frustrar que un bon grapat d’ocasions acabessin amb la pilota  dins la xarxa.

La primera meitat va ser decisiva. Tot i uns primers instants poc productius, el Gràcia va anar imposant el seu ritme i mostrant més autoritat, sobretot a partir del minut 15 en què obrí una considerable diferència. El gol de falta directa de  Gerard March amb el temps esgotat, però, li impedí doblar al Sant Cugat en el marcador (16-9). A la represa l’intercanvi de gols va ser norma i així el desequilibri es va mantenir en els set o vuit gols a favor dels verd-i-blancs, que van poder jugar amb relativa comoditat i saldar amb nota positiva el primer compromís de la temporada. Ja en el tram final, el Sant Cugat va maquillar el marcador fins a deixar-lo en el 29-25 definitiu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top