ESPORTS

El Club Natació de tennis taula es presenta i debuta amb victòria

Un moment de la presentació amb el clàssic passadís als jugadors/Pep Brugada (cedida)

La secció de tennis de taula del Club Natació Sabadell va celebrar aquest cap de setmana la presentació oficial dels equips i jugadors per a la temporada 2018/2019. El Club compta amb 11 equips federats, des de la Divisió d’Honor masculina fins a la 3a Territorial. Una secció que combina el seu vessant esportiu i social, amb Escola de tennis de taula, tant per federats com per a no federats. En l’acte cal destacar la presència del president del Club Natació Sabadell, Claudí Martí, i de la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Marisol Martínez.

Va ser el colofó de l’històric debut del Club Natació a la Divisió d’Honor amb victòria sobre el CTT Olot Gabinet Permar (4-2) i positiva estrena del nou palista rus Yuri Beschastnyy. Dos punts de Ferran Brugada, un de Yuri i un d’Ivan Ruíz van permetre als nedadors sumar els primers dos punts de la temporada davant un Olot que no va alinear el seu segon jugador Marc Caymel i que va ser substituït pel jove del planter Sergi Bahí. Cal esmentar que per al sabadellenc Ivan Ruíz va ser el primer partit a la Divisió d’Honor. Va debutar en aquesta categoria amb 19 anys i ho va fer sumant un punt clau en el partit davant Sergi Bahí. La temporada passada ho va fer a Primera Nacional i un any després competeix a la categoria de plata on el salt respecte Primera és molt gran.

Comentaris
To Top