Publicitat
Ciutat

Un autobús atropella una nena de 13 anys al centre de Sabadell

Agents de la Policia Municipal de Sabadell / CEDIDA

Divendres al migdia -a les 14:42h-, un autobús urbà va atropellar una nena de 13 anys al carrer les Valls, a l’alçada del número 17. La vianant estava creuant el carrer per un lloc no habilitat -és a dir, fora del pas de vianants- i va ser traslladada a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu, segons explica la Policia Municipal. Hi van intervenir una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Cap de setmana accidentat

A més d’aquest cas, la Policia informa de gairebé una desena d’incidents relacionats amb el trànsit aquest cap de setmana. En concret, es tracta de set denúncies per alcoholèmia positiva -entre divendres i diumenge- i dos accidents. El primer d’aquests va tenir lloc a la matinada de dissabte, a les 5:43h. Al carrer Sarajevo, número 20, un turisme va xocar contra un vehicle estacionat.

Els agents van realitzar la prova d’alcoholèmia a la conductora, una dona de 41 anys que va donar positiu, amb un resultat de 0,83 mg/l -la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l-. Després, es van realitzar diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i es va immobilitzar el vehicle.

El segon accident va succeir diumenge, a les 20:09h, al passatge Sant Pau del Riu sec amb el carrer de la Serra de Galliners. Allà es va produir un accident de trànsit per caiguda casual d’una motocicleta, la qual consta que havia estat robada el passat mes de juliol. El conductor, un home de 41 anys, es traslladà a l’hospital del parc Taulí, amb pronòstic greu, on va quedar ingressat. Se’l van instruir diligències judicials per un presumpte delicte de robatori de motocicleta. Van intervenir dues ambulàncies del SEM, una d’elles medicalitzada i dues unitats de Policia Municipal.

Publicitat
Comentaris
To Top