Publicitat
Ciutat

La Torre de l’Aigua celebra els 100 anys

L'espectacle piromusical a la Torre de l'Aigua / Lluís Franco

Tal i com recordaven ahir l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant; i la regidora de Cultura, Montserrat Chacón, la Torre de l’Aigua és la icona més emblemàtica de la ciutat, i avui, s’ha commemorat el seu centenari. Al llarg de la tarda, centenars de persones s’han apropat al monument per gaudir d’una visita guiada teatralitzada a càrrec del grup de teatre sabadellenc Al Galliner. Al Quiosc Modernista del Parc Taulí s’han dut a terme la resta d’activitats de la jornada com balls de swing i lindy hop, un contacontes a càrrec de Rosa Fité, un taller de dibuix i manualitats per a nens, i per omplir l’estomac hi havia la presència de diferents ‘Food Trucks’. L’acte l’ha tancat un espectacular espectacle piromusical.

Poc després de les 17.00 h de la tarda, ja hi havia llargues cues a les portes de la Torre de l’Aigua. A l’interior s’ha dut a terme una visita guiada que ha comptat amb una teatralització a càrrec dels actors del Grup al Galliner, que s’han vestit d’època i han interpretat papers com el del batlle Vidal Gambús, l’arquitecte Josep Renom i Lluís Homs, entre d’altres.

A la zona del Quiosc Modernista s’ha fet un taller i ballades de swing i lindy hop. Per un altre cantó, els més petits han gaudit de diferents tallers de dibuix i manualitats, i la contacontes Rosa Fité els ha explicat històries relacionades amb la Torre de l’Aigua i la ciutat.

Ballades de swing al Quiosc Modernista

Cap a les 20.00h, els actors de Al Galliner han pujat al Quiosc per donar pas a l’increïble espectacle piromusical. En primer lloc, s’ha fet una enlairada de globus blaus que representaven les gotes d’aigua, i després s’ha donat pas a un castell de focs, acompanyats d’un espectacle de llums a la façana de l’edifici.

Publicitat
Comentaris
To Top