ESPORTS

El Campionat de Catalunya de tennis obre amb un Cercle-C.T. Sabadell femení

Les pistes sabadellenques acolliran les finals dissabte/Ll. Franco

Les pistes de terra batuda del Cercle Sabadellès 1856 acullen des d'aquest dimecres el Campionat de Catalunya absolut per equips i obrirà el foc amb un atractiu derbi entre els dos representants locals en categoria femenina, Cercle Sabadellès i Club de Tennis Sabadell. L'eliminatòria de quarts es començarà a jugar a partir de les 11 hores i el guanyador s'enfrontarà en semifinals al cap de sèrie número 2, el RCT Barcelona 1899 el dijous. L'altra semifinal la disputaran C.T. Barcino i C.T. Polo.

En categoria masculina, la competició arrenca el dijous. El Cercle Sabadellès 1856, cap de sèrie número 3, parteix com a favorit davant el C.T. Vic. Tot fa pensar que els jugadors de Bruno Barrientos es trobaran amb l'actual campió, C.T. Barcino, en semifinals. Per la seva banda, el C.T. Sabadell ho té pràcticament impossible en quarts contra l'altre gran favorit, el RCT Barcelona.

Per segon any consecutiu, el Cercle ha estat escollit seu de la màxima competició catalana de tennis per equips, una circumstància que confirma la capacitat organitzativa de l'entitat que presideix Jordi Andreu, qui va rebre el suport del president de la Federació Catalana Jordi Tamayo en l'acte de presentació del certamen. Les dues finals es celebraran el pròxim dissabte 1 de desembre a partir de les 10.30 hores.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top