Publicitat
ESPORTS

L’OAR femení planta cara i el masculí continua la bona ratxa

Les noies van crear molts problemes al conjunt eivissenc/Ó. Espinosa

Després de la victòria a Lleida, l’OAR Gràcia femení va fer suar al potent Puchi de Santa Eulària eivissenc. L’empresa era complicada i el Gràcia no la va poder dur a terme, però durant molta més estona del que es podia preveure va somiar amb la possibilitat de fer saltar la sorpresa contra el segon classificat. Al final es va acabar imposant la lògica i el Puchi va fer valer el seu potencial per endur-se els punts. Fins al minut 20 de la primera meitat l’intercanvi de gols va ser constant i la igualtat destacava en el marcador (9-9). El parcial 0-3 la trencà i el conjunt eivissenc se’n va nar al descans amb aquest marge minuts després (12-15).

A la represa el Gràcia va anar a totes per intentar anul·lar el desavantatge. Al minut 10 va tenirl’oportunitat d’establir el 16-16 en un llançament de 7 metres, però no el transformà. Així i tot va mantenir l’esperança més estona (17-18) fins que un altre parcial 0-3 va ser decisiu (17-21). Amb només 10 minuts de joc, el marcador va posar pressió a les verds-i-blanques, obligades a fer-ho tot bé per recuperar opcions. Hi van posar esforç però la solidesa del Puchi es va fer rendir a l’evidència en el darrer partit de la primera volta (21-27).

El masculí, per la seva banda, manté el bon nivell de joc i resultats. Si les anteriors visites a Sant Esteve de Palautordera no van ser gens còmodes, tampoc aquesta vegada tot i que hi arribava en ratxa, per tant, favorit per endur-se els punts en joc contra el penúltim. Els va aconseguir i va fer bons els pronòstics, però a còpia d’insistir i encertar en els moments decisius perquè a manca de 10 minuts es mantenia la incògnita. De fet el partit va ser un constant estira-i-arronsa sense que cap dels dos conjunts aconseguís obrir distància. La major part del temps va ser el Gràcia qui comandà el marcador, però sempre amb els palauencs al darrere tapant els forats que obrien els verd-i-blancs. Fins i tot en 4 segons, abans que sonés la botzina del descans, van transformar en empat el 14-15 acabat d’anotar pel Gràcia que semblava definitiu com a parcial de la primera part (15-15).

La segona no va variar el contingut, amb recital de gols de Jordi Planas pel Sant Esteve (12) i de Dani Peiró pel Gràcia (11), cap a un final obert a tota opció (25-25). A partir d’aquí, però, l’efectivitat dels graciencs, tant en defensa i porteria, com en les accions d’atac amb fort protagonisme de Jordi Sancho, va ser superior i el partit no va arribar a un cara o creu. En cinc minuts el van enllestir (parcial 0-4) i després cap angoixa per mantenir la diferència (30-34).

Publicitat
Comentaris
To Top