Esports

Francisco Cabrera rep el Premi Esportivitat de Panathlon Club

Francisco Cabrera juntament amb representants del Panathlon, Club de Tir, familiars i Marisol Martínez/Ll. Franco

El tirador Francisco Cabrera (Club de Tir Sabadell) va recollir aquest dimarts el Premi Esportivitat que atorga el Penathlon Club Sabadell en col·laboració amb l'Ajuntament. Aquesta tretzena edició del guardó ha premiat el gest de fair play que Cabrera va protagonitzar en el Campionat de Catalunya de pistola aire de l'any passat celebrat en les instal·lacions de tir de Mollet del Vallès. En una tirada clau per la seva classificació per la final, un jutge va cantar 9,5 punts i ell va advertir que eren, en realitat, 8,6 punts, a risc de perdre la seva posició de privilegi.

El jurat del Panathlon Club ha considerat la seva acció d'esportivitat mereixedora del premi que va rebre de mans de Martí Sala en el seu últim acte oficial com a president de l'entitat. De fet ahir es va escenificar el relleu amb la presència del nou president, el conegut Josep Masip. La Tinent d'Alcalde i regidora d'Esports, Marisol Martínez, va voler agrair "de cor" la trajectòria de Martí Sala al davant del Panathlon durant més de dues dècades.

"Hem consolidat un guardó que és un reflex dels valors que volem transmetre des de la nostra entitat i això suposa una gran satisfacció", va explicar Martí Sala durant l'acte presentat pel cap d'antena de Ràdio Sabadell, Sergi Garcés. Per la seva part, Marisol va incidir que "és un dels moments més bonics de l'any perquè dóna sentit a la política esportiva que fem des de l'Ajuntament, on donem gran importància als valors". També va mostrar la seva satisfacció perquè el guardonat sigui membre del Club de Tir, "una entitat a la qual m'uneix un vincle especial" i un esport que requereix "disciplina, concentració i unes capacitats diferents". També es va alegrar perquè Francisco Cabrera és del seu barri, Torre Romeu. El protagonista, més nerviós davant el micròfon que en una competició, va agrair al Panathlon la decisió i el suport de la seva família i de l'entitat que representa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top