Ciutat

Pirates Sabadell s’integra dins la candidatura municipal de la Crida

S’encarregaran d’elaborar la part del programa relacionada amb la sobirania tecnològica

Enric Pineda, coordinador general de Pirates Catalunya i impulsor de Pirates Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

Tal com avançava el D.S. aquest mateix dimarts, la secció local de Pirates Catalunya (Pirates Sabadell) ha fet pública la seva aliança amb la Crida per Sabadell de cara a les eleccions municipals del 26 de maig.

Pirates Sabadell va crear-se no fa gaire gràcies a que dues de les seves cares visibles a Catalunya viuen a Sabadell, Mabel Rodríguez i Enric Pineda. De fet, Pineda és el Coordinador General de Pirates a Catalunya.

La Crida va proposar al partit que els ajudessin a elaborar la part del programa relacionada amb la sobirania tecnològica, i ells han acceptat.

Pirates Catalunya no acostuma a presentar-se a les municipals en solitari (tret d’alguna excepció) sinó que busca aliances programàtiques amb formacions properes com la CUP, Podem o EUiA, majoritàriament.

Des de la Crida han volgut donar la benvinguda als seus nous socis de campanya amb un tuit. “Serà un plaer treballar colze a colze i aprendre tot el que ens podeu ensenyar”, han indicat des del partit de l’alcalde Maties Serracant.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top