Publicitat
Ciutat

El PP fitxa Manuel Fernández 'Chango', José Quereda 'Pirri' i Rafael Luque per a les municipals

El Partit Popular anuncia tres incorporacions a la llista molt vinculades a la història del CE Sabadell

'Chango' a la dreta, aquest divendres acompanyat per Esteban Gesa / D.S.

El Partit Popular (PP) de Sabadell ha anunciat aquest divendres tres incorporacions de caire esportiu per a la candidatura d'Esteban Gesa a les eleccions municipals, que seran el 26 de maig. Els fitxatges són l'exjugador i exentrenador del CE Sabadell (CES) Manuel Fernández 'Chango' , el periodista de TVE José Quereda 'Pirri' i Rafael Luque. A hores d'ara no se sap en quina posició de la llista aniran les noves incorporacions, i Gesa també ha apuntat que la secretaria general del PP sabadellenc, l'exregidora Cuca Santos, tindrà un lloc "importantíssim" a la llista.

Gesa ha destacat la passió arlequinada de 'Chango' i que és "una persona estimada pel món de l'esport local i per la ciutat". De 'Pirri', el candidat popular ha explicat que "és una persona de barri, molt vinculada al món de l'esport". Respecte a Rafael Luque, el candidat del PP també ha destacat que és una persona de barri, molt vinculada al CE Sabadell i al Sabadell Nord. Tant Fernández com Luque actualment formen part de l'agrupació de veterans del CES.

A la roda de premsa de presentació hi han assistit Esteban Gesa i Manuel Fernández. 'Chango', ha explicat que durant 50 anys va viure a Ca n'Oriac tot i que ara viu a Sant Quirze i no podrà votar el PP de Sabadell a les municipals. Fernández ha assegurat que "sé què significa pel barri tenir gent que cuidi l'esport". El regidor popular ha excusat 'Pirri' i Luque per motius professionals.

Publicitat

Fomentar la pràctica del futbol

En el programa popular, Gesa portarà tres àrees vinculades al futbol. D'una banda, vol fomentar el futbol formatiu, l'inclusiu i els campus socials. També vol una pàgina web específica per a informar de les instal·lacions i el detall dels equips de futbol formatiu de la ciutat com els calendaris o les classificacions. Aquesta mesura aniria acompanyada d'una promoció per part del consistori dels jugadors que destaquin més dintre la ciutat. Finalment, l'alcaldable del PP proposa que l'Ajuntament doni més ajudes als clubs locals.

Segons Esteban Gesa el món de l'esport "està una mica abandonat" a la ciutat, tot i tenir un potencial "importantíssim, amb moltes possibilitats". El popular ha posat en valor la quantitat de clubs de futbol de barri i entitats esportives que hi ha a Sabadell a part del Centre d'Esports o el Club Natació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top