ESPORTS

Joan Escolà i Campionat de Sabadell, doble cita ciclista a la ciutat

Una imatge de l'arribada de l'any passat a la Carretera de Prats
Una imatge de l'arribada de l'any passat a la Carretera de Prats / LL. FRANCO

El ciclisme és protagonista aquest cap de setmana a la nostra ciutat. La Unió Ciclista Sabadell que presideix l’incombustible Miquel Borràs organitza la tradicional doble cita en les categories Elit i sub-23 puntuable per les Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall. El dissabte es disputa Trofeu Joan Escolà en la seva 48a edició. La sortida està prevista a les 15.30 hores a la Carretera de Prats després de complimentar les inscripcions i la signatura en el Bar Velòdrom del Pavelló Municipal Cal Balsach. El recorregut és de 103 quilòmetres i les principals dificultats arribaran en les pujades a Castellterçol, Moià i el Collet de Lligabosses. L’hora d’arribada està prevista per les 18 hores.

Diumenge és el torn de la 89a edició del Campionat de Sabadell amb sortida, des del mateix lloc, a les 9 del matí. El recorregut és semblant, però una mica més llarg, de 120,8 quilòmetres amb la pujada a L’Estany com a principal novetat. L’arribada està anunciada al voltant de les 11,55 hores a la Carretera de Prats. Participaran en aquesta doble prova uns 200 corredors en representació de 13 clubs. Alguns de Catalunya (Centelles, Vic, Cambrils, Tarragona, Terrassa) i altres de diferents punts de l’estat espanyol: Castelló, València, Múrcia, Alacant i Saragossa. La presència internacional arriba des d’Andorra i Holanda amb dues formacions.

Comentaris
To Top