Oci i cultura

‘Una gossa en un descampat’, amb el sabadellenc Pep Ambròs, triomfa als Premis de la Crítica

Els XXI premis de la Crítica de les Arts Escèniques han premiat amb tres grans premis l’espectacle Una gossa en un descampat. La producció compta amb la participació del sabadellenc Pep Ambròs en el repartiment.

L’obra es va endur tres grans premis en una gala celebradava al Teatre Poliorama dilluns. ‘Una gossa en un descampat’, una producció de la Sala Becket i el Grec Festival de Barcelona, ha estat considerada com a millor espectacle del 2018. El muntatge també s’ha endut el premi a millor text, escrit per Clàudia Cedó, i també Vicky Luengo i Maria Rodríguez s’han endut el premi exaequo (compartit) a millor Actriu. Les dues interpreten un sol personatge, una jove mare que poc abans del part s’enfronta a la mort del seu fill.

Ambròs interpreta a la parella de Júlia, però l’espectacle també compta amb un gran repartiment amb Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Xavier Ricart, a banda de les dues guanyadores Cedó i Luengo.

L’espectacle explica la història de la Júlia i en Pau, que esperen l’arribada d’un nen. Amb cinc mesos d’embaràç, però, descobreixen que la criatura de la Júlia no podrà sobreviure. Davant d’això, la parella haurà d’esforçar-se per superar la complicada situació.

Altres espectacles guardonats en tres categories han estat ‘Els Jocs Florals de Canprosa’, que ha rebut els premis a la Direcció (Jordi Prat i Coll), al Vestuari (Montse Amenós) i a l’Actriu de Musical (Anna Moliner) i ‘El temps que estiguem junts’, Premi Crítica Jove, Actor de Repartiment (Quim Àvila) i Actriu de Repartiment (Júlia Trúyol).

En dansa, Set of Sets, de Guy Nader i Maria Campos, ha estat el màxim guardonat, amb els premis a la Coreografia i a l’espectacle.

Comentaris
To Top