EDITORIAL

Editorial: ‘Sortir de festa’

Si algú creia que tancant la Zona Hermètica els joves de Sabadell deixarien d’anar a les discoteques, s’equivocava. Ho segueixen fent, però ara agafen més el cotxe que abans, amb el perill que això comporta. Això no vol que dir que enyorem les discoteques de l’Hermètica, perquè era evident que aquell model que va començar molt bé es va anar degradant fins al punt que l’única solució era la que es va acabar prenent, però el desert actual no pot ser l’alternativa. Avui hem preguntat als 8 candidats amb representació a l’Ajuntament què faran ells si guanyen per fomentar l’oci nocturn. Aquí s’hi juguen una part del vot jove. De propostes concretes, poques, i alguns confonen oci nocturn amb oci en general.

És cert que amb la mala experiència dels últims anys de l’Hermètica, costa que un candidat digui obertament que vol que hi hagi una altra zona de discoteques a la ciutat –alguns ho fan, cert–, però encara que vulguin un oci nocturn no basat en l’alcohol i la discoteca, una part dels joves no deixaran de voler anar-hi. Cal que hi hagi de tot i per a tothom, també sales de festa que tanquin a les 6 del matí, agradin més o menys, perquè si no les troben a Sabadell les aniran a buscar fora.

Comentaris
To Top