Publicitat
ESPORTS

El sabadellenc Àlex Collado debuta a Primera amb el FC Barcelona

Àlex Collado va començar al Mercantil i va arribar al Barça aleví fa 10 anys/FCB

El jugador sabadellenc Àlex Collado ha debutat aquest dissabte a la màxima categoria del futbol espanyol. Ho ha fet amb la samarreta del FC Barcelona a l’estadi de Balaidos davant el Celta. Collado havia estat convocat per Ernesto Valverde davant l’allau de jugadors titulars reservats pel tècnic pensant en l’eliminatòria de semifinals de Champions contra el Liverpool. El que potser no esperava l’extrem sabadellenc era sortir al terreny de joc en el minut 6. Això ha estat possible per la lesió muscular de Dembélé.

Àlex Collado, doncs, ha gaudit de 84 minuts en el seu debut amb el primer equip en partit de lliga perquè aquesta mateixa temporada ja havia jugat en la Supercopa catalana contra el Girona precisament a la Creu Alta. No ha pogut lluir gaire perquè el conjunt blaugrana s’ha vist clarament superat per un Celta molt més necessitat que s’ha imposat per 2-0.

Però aquest 4 de maig de 2019 sempre quedarà gravat en la memòria d’aquest jove que el 22 d’abril va complir 20 anys i acaba de renovar pel FC Barcelona fins al 2021. Va arribar a la Masia la temporada 2009/10 per incorporar-se a l’aleví B entrenat per Jordi Font, el seu primer tècnic. Anteriorment havia fet les seves primeres passes futbolístiques entre el Club Esportiu Mercantil i l’Espanyol. Va anar passant per totes les categories fins a arribar al filial, amb el que debutava el 17 de març de 2018 contra el Llorca. La seva gran explosió, però, es va produir militant amb el juvenil, conquerint la lliga (17 gols) i la Youth League.

Jugador esquerrà, elegant i amb gran velocitat, Àlex Collado ha vist complert el somni de qualsevol futbolista: jugar a Primera Divisió. Ho ha fet, a més, en el club del seu cor, el FC Barcelona. Lògicament, el seu lloc encara és el filial de Segona B, on s’ha convertit en peça clau per García Pimienta aquesta temporada malgrat no poder complir l’objectiu de disputar el playooff d’ascens. Encara li queda molt camí per recórrer a aquest sabadellenc amb un gran futur.

Publicitat
Comentaris
To Top