Publicitat
Oci i cultura

La 2ª edició de SBD Jocs posa l’accent en els nous creadors de jocs de taula

Miniatures d'un joc de taula / CLINT BUSTRILLOS (UNSPLASH)

La comunitat dels jocs de taula, de cartes i de miniatures de Sabadell torna a reunir-se dissabte, 25 de maig, amb ocasió de la segona edició de la jornada SBD Jocs, que aquest any posa el focus en els nous creadors. A més dels assistents que portin les seves propostes -que podran rebre feedback directe d’altres jugadors-, hi ha previstes activitats com un trofeu al millor prototip o un taller de creació de jocs de taula.

“L’any passat teniem tres stands de botigues, però aquest any hem decidit prescindir-ne perquè l’eix central sigui el joc”, apunta Raúl Martín-Caro, vicepresident de l’associació Cercle Mil·lenari, que organitza la jornada juntament amb la plataforma de micromecenatge per a jocs de taula DarkStone.

Durant la jornada, que tindrà lloc de les 11 h a les 21 h, a l’Espai Emprius, es presentaran les noves campanyes de micromecenatge i s’organitzaran trobades entre els autors, el públic i editorials com Devir, Invedars o 2Tomatoes. Els assistents podran gaudir també de diverses competicions i dels més de 50 jocs que formen la ludoteca de Cercle Mil·lenari.

Publicitat
Comentaris
To Top