ESPORTS

Un grup de seguidors arlequinats compleix la promesa per la permanència

La permanència del Centre d’Esports a Segona B va ser molt patida i un bon grapat de socis i seguidors arlequinats van fer diverses promeses en els moments més complicats. El Rafel Sánchez, Jordi Beneït, Pepe Borràs, Josep Casan, Àngel Pérez, Pepe Beneït, Pep Borràs i Eduard Garrigós es van agafar a l’etiqueta #promesaarlequinada de Diari de Sabadell per prometre anar a peu des de l’Estadi de la Creu Alta al Santuari de la Mare de Déu de la Salut si l’equip aconseguia la permanència.

Els socis i seguidors arlequinats que van participar en la promesa / CEDIDA

Dit i fet. Un dels protagonistes assegura que “la promesa la vam fer un dia de partit que va ploure i vam decidir que hi aniríem encara que fos sota una tempesta. La veritat és que en aquell moment hauríem dit qualsevol cosa”. Curiosament durant la caminada a La Salut van caure quatre gotes, però els socis arlequinats van quedar molt satisfets i no van dubtar a posar la cirereta amb un bon esmorzar de celebració. Fins i tot van llençar una nova promesa: “si el Sabadell aconsegueix l’ascens a Segona A, farem el camí de Santiago a peu”. Ho comprovarem.

Comentaris
To Top