Diners

Solvia anuncia un ERO entre els seus 740 treballadors a l'Estat

L'oficina de Solvia a la Rambla de Sabadell / M.A.L.

La immobiliària Solvia ha anunciat que iniciaria un Expedient de Regulació de l’Ocupació (ERO) entre els 740 treballadors que té contractats a l’Estat, segons han avançat diferents mitjans.

L’empresa ha comunicat als treballadors aquest dimarts l’inici d’un procediment d’acomiadament col·lectiu i ha sol·licitat mitjançant una notificació que se seleccionin els representants laborals que formaran la mesa de negociació. Tot i que legalment la mesa s’ha de formar en 15 dies, davant les “dificultats” que comporta fer-ho en ple mes d’agost, preveuen començar el procés de consultes al setembre. La companyia s’ha negat a explicar, de moment els motius i el nombre de treballadors de la plantilla -69 dels quals a Catalunya- que es veuran afectats.

Solvia és una empresa propietat del grup Intrum (80%) i del Banc Sabadell (20%). L’entitat bancària va tancar la venda de la immobiliària per 241 milions d’euros aquest passat mes d’abril. A la cartera de Solvia, hi ha hipoteques residencials, préstecs corporatius i per a petites i mitjanes empreses, immobles comercials, crèdits garantits i no garantits i carteres de béns immobles.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top