Publicitat
Esports

Els números d'Antonio Hidalgo al Sabadell són de 'play-off'

Hidalgo ha sabut transmetre el missatge als seus jugadors / Ll. Franco

El partit disputat al Principat d'Andorra (2-2) va significar el dinovè d'Antonio Hidalgo a la banqueta del Centre d'Esports. És a dir, es pot afirmar que el tècnic de Canovelles ha completat una volta sencera, entre els 7 del passat curs i els 12 de l'actual, oferint uns números de play-off. Va arribar per evitar el descens a Tercera Divisió en una situació prou crítica i ara mateix gaudeix d'una posició de privilegi, tercer classificat, a només 3 punts del líder, el Lleida Esportiu.

Amb 10 victòries, 4 empats i 5 derrotes, Hidalgo suma un total de 34 punts. Els mateixos, per exemple, que tenia l'Atlètic Balears la temporada passada al pas per l'equador de la lliga. Llavors els baleáricos eren tercers i van acabar campions. Si fem una comparativa amb antecedents del mateix Sabadell, trobem dues referències molt significatives. Quan el Sabadell va arribar a la jornada 19 amb 34 punts, va disputar play-off. Això va passar la temporada 2000/01 amb Pere Valentí Mora i la temporada 2010/11 amb Lluís Carreras en què es va pujar a Segona Divisió A.

Ara, amb 22 punts després de 12 jornades, l'objectiu dels 34 d'aquí a 7 jornades sembla molt factible. I més si tenim en compte l'excel·lent rendiment que està oferint l'equip arlequinat com a visitant, en contrast amb la nefasta estadística de la segona volta del passat exercici. De fet, amb Hidalgo a la banqueta, el Sabadell només ha perdut 4 partits fora de casa: els 3 primers amb Hidalgo a la banqueta la lliga 18/19 (Badalona, Alacant i Alcoi) i el del Johan Cruyff en aquesta temporada. El conjunt sabadellenc és un dels millors visitants de la Segona B amb 3 victòries i 2 empats.

Publicitat

Ara, Tarragona

Antonio Hidalgo, però, vol centrar-se només en el següent partit a la Creu Alta davant un Gimnàstic de Tarragona que es troba en plena crisi després de perdre a Badalona (2-1) i caure a la zona de descens. Un equip fet per retornar a Segona A viu un malson i el seu tècnic, Xavi Bartolo, es troba a la corda fluixa. Encara no és segur que arribi a asseure's a la banqueta diumenge que ve. De fet, per Tarragona ja sonen els noms de Pedro Munitis o Curro Torres com a possibles candidats en cas de destitució. De moment, es manté la incògnita.

D'altra banda, serà la tornada de dos exarlequinats com Pol Ballesteros, l'heroi d'Olot, i el jove format al planter sabadellenc Sergio Montero, qui s'ha fet amb un lloc a la primera plantilla després de brillar en el filial, la Pobla Mafumet. El Sabadell tindrà la baixa del central Grego Sierra que va veure la cinquena groga a Andorra.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top