Ciutat

Detingut després de robar una moto i falsificar-ne la matrícula

La Policia Municipal va detenir dilluns al vespre un home per robar una motocicleta i falsificar-ne la matrícula. Els fets van passar a les 20.55 h, al carrer Sau amb la ronda Ebre, al barri de Torre-romeu.

Es tracta d'un home de 29 anys, que va ser interceptat a la cruïlla dels dos carrers. Una unitat de la policia va aturar la moto, en què només hi viatjava el detingut. En fer les comprovacions corresponents, van detectar que la matrícula no corresponia al mateix vehicle.

Va ser llavors quan van de detectar que la moto havia estat robada, i que la matrícula era falsa. La policia va detenir l'home i va instruir les corresponents diligències judicials.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top