Publicitat
Ciutat

La Creu Roja reparteix joguines a 1.745 infants aquesta campanya de Nadal

Joguines a la seu de la Creu Roja Sabadell / ALBERT SEGURA

La Creu Roja de Sabadell ha repartit 5.235 joguines durant aquest Nadal entre les famílies que atén, tant de Sabadell com Barberà, Sant Quirze i, per primera vegada, Badia. En total hi ha hagut 1.745 beneficiaris, de joguines que han regalat 37 empreses i entitats i 70 particulars. L’entitat dona els objectius per complerts. El resultat de la campanya ha estat “inmillorable”, en paraules de la seva presidenta, Montse Font.

Totes les joguines coincideixen amb tres requisits: que siguin noves, no bèl·liques i no sexistes.

La campanya ha estat marcada pel canvi de model d’entrega de les joguines als usuaris de Sabadell, enfocat a fomentar la participació dels beneficiari.  Font avança que l’any que ve se seguirà en aquesta línia, incorporant els canvis que siguin necessaris. L’organització ha implementat un nou format de botiga que ha permès una atenció més digna a les famílies. “No volíem que fos una campanya com sempre, d’entrega de joguines només, sinó que els beneficiaris també hi participessin”, afegeix la presidenta, que celebra que el 70% de les persones que podien optar-hi han participat als tallers que s’han fet en motiu de la campanya. Amb la botiga es pretenia que els pares escollissin les joguines dels seus fills, una principal i dues complementàries, “perquè saben el que el nen està demanant i així no es repetien respecte l’any anterior”.

Per la directora de Creu Roja Joventut, que ha impulsat la campanya, Carlota Egea, la valoració és molt positiva i destaca que “hem guanyat molt en factor humà, contacte amb les famílies, sensibilització, valors…”. La campanya també l’han fet possible 101 voluntaris, la meitat de la Creu Roja i la resta externs.

Publicitat
Comentaris
To Top