Publicitat
Esports

Laura Ester i Ona Carbonell tornen a ser les millors d'Europa

Nou èxit per al Club Natació Sabadell. Aquest migdia, la LEN, el màxim organisme europeu de natació, i les diverses federacions nacionals europees, han donat a conèixer els noms dels millors de l'any 2019 en les diverses disciplines d'aigua. El Club, novament, ha tornat a tenir dues representants tal com ha succeït en altres ocasions. Aquesta vegada, han estat la waterpolista Laura Ester i la nedadora d'artística Ona Carbonell, un reconeixement que s'afegeix als aconseguits l'any 2017 i 2014, respectivament.

Laura Ester, en una imatge de la final de la Copa d'Europa davant l'Olimpiacos / VICTÒRIA ROVIRA

La portera del millor Astralpool CN Sabadell ha guanyat amb un 45,5% dels vots, seguida de l'hongaressa Rita Keszthelyi (22,7%) i de l'exnedadora del Club, Bea Ortiz, actualment al CN Terrassa.  El subcampionat aconseguit en el Mundial de Gwangju (Corea del Sud) amb el combinat nacional, i la cinquena Copa d'Europa davant l'Olympiacos, amb un paper decisiu de la jugadora del Club, han decantat la balança a favor de la barcelonina.

Publicitat

Tres medalles a Gwangju

D'altra banda, Ona Carbonell ha estat la gran triomfadora en l'apartat de natació artística. La nedadora del Club, que va penjar-se tres medalles de plata en el passat Mundial de Gwangju, convertint-se d'aquesta manera en l'esportista amb més medalles en aquesta disciplina (23), ha estat la més votada amb un 36,4% dels vots, per davant de les russes Svetlana Romashina i Svetlana Kolesnitxenko, ambdues amb el 22,7 % dels vots.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top