Vallès

Santa Perpètua vol que l’estació de la línia R8 es digui ‘Santa Perpètua de Mogoda-Riera de Caldes’

Reproducció digital de com serà la nova estació / CEDIDA

L’Ajuntament de  Santa Perpètua i els consistoris de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) han enviat una carta al director general de l’ATM, Pere Torres, per sol·licitar que la nova estació de la línia R8 que s’està construint a la Granja Soldevila es denomini ‘Santa Perpètua de Mogoda-Riera de Caldes’. 

El consistori creu que la nova denominació donarà visibilitat al municipi i també serà una referència al territori d’influència de la riera de Caldes. La carta que s’ha enviat a l’ATM està signada, pel consistori de Santa Perpètua,  i per als municipis de Polinyà, Palau-solità i Plegamans, i Setmenat. En la mateixa carta aquests municipis argumenten que – entre  tots ells-  tenen una població de prop de 10.000 habitants. 

La nova estació oferirà servei a totes aquestes poblacions. A més implicarà un estalvi de temps del viatge, ara situat en 16 minuts. La línia enllaçarà amb la Universitat Autònoma de Barcelona, Granollers i Martorell, entre d’altres. Actualment, Santa Perpètua compta amb una estació de Rodalies situada en la línia R3 que permet enllaçar la població amb Barcelona. La nova estació es donarà servei a la zona de la Granja Soldevila i als barris de Can Taió i Can Folguera.

Els treballs de construcció de l’estació continuen amb normalitat, segons ha informat Renfe. 

Des del mes de juliol, la Unió Temporal d’Empreses (UTE) de Contratas Vilor SL i Petrucco SA executa les obres, que compten amb un pressupost d’1.768.135 euros i un termini d’execució de nou mesos.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top