Castellar del Vallès

La castellarenca Teresa Font s'emporta el Goya al millor muntatge per 'Dolor y Gloria'

Goya al millor muntatge, per Teresa Font / EFE - Jorge Zapata

La castellarenca Teresa Font ha tornat a guanyar un Goya. A la gala dels premis d'ahir celebrats a Màlaga, la castellarenca va rebre l'estatueta al Millor Muntatge 2020, per Dolor y Gloria, de Pedro Almodóvar. Aquest guardó era una de les grans incerteses de la nit.

El film d'Almodóvar va ser el més llorejat de la nit amb set estatuetes, entre les quals la de millor pel·lícula, millor direcció i millor actor protagonista, per Antonio Banderas. Per emportar-se el Goya al millor muntatge, Dolor y Gloria competia amb Madre, La trinchera infinita Mientras dure la guerra, aquestes dues darreres també nominades a millor pel·lícula.

Publicitat

Teresa Font es va convertir en la muntadora de Pedro Almodóvar després de la mort de  Pepe Salcedo, que havia treballat en les últimes vint pel·lícules del manxec. L'any 1995, ja va guanyar un Goya al millor muntatge, per Días Contados.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top