Ciutat

L’institut Narcisa Freixas es connectarà a la xarxa elèctrica la setmana que ve

Imatge d'arxiu de l'institut Narcisa Freixas i Cruells, encara en obres l'11 de setembre / VICTÒRIA ROVIRA

L’institut Narcisa Freixas estarà connectat a la xarxa elèctrica a partir de la setmana vinent. Així ho han explicat fonts municipals al D.S., que responsabilitzen Endesa d’haver trigat un mes a validar una factura enviada aquest gener, de l’Ajuntament a la companyia. Fins ara, expliquen, com que no s’havia tramitat el pagament, el servei no havia arribat al centre educatiu.

Ara bé, el nou institut, on els alumnes estudien en mòduls prefabricats, fa sis mesos que no està connectat a la xarxa elèctrica. El centre va començar les classes aquest setembre, moment en què les obres no estaven finalitzades. De fet, no ha estat fins al desembre que no s’han enllestit, tal com apunten les fonts municipals.

L’anunci de l’Ajuntament explicant que l’institut de secundària tornarà a estar connectat a la xarxa elèctrica s’ha produït unes hores més tard que membres de la comunitat educativa hagin expressat queixes a través de les xarxes socials. A través de Twitter han denunciat que “els professors cada dia van a buscar combustible per poder treballar”.

Comentaris
To Top