Ciutat

La Fundació Bosch i Cardellach estrena local

El nou establiment s'ha inaugurat aquest dimecres al vespre

Josep Maria Benaul, en la seva intervenció d’ahir al vespre / Patxi Ocio Casamartina (cedida)

La Fundació Bosch i Cardellach ha inaugurat ahir dimecres la nova seu a l’Espai Cultura de la Fundació Caixa Sabadell 1859. El nou establiment se situa al carrer d’En Font, un canvi que es produeix un any després del trasllat que van fer des del local del carrer de la Indústria, propietat de la fundació. L’esdeveniment ha comptat amb una gran participació d’assistència. De fet, no tothom  ha pogut entrar a la sala d’actes i alguns van haver de seguir-ho des de fora.

L’equip de la fundació i el seu director, Josep Maria Benaul, ha presidit l’acte, que ha comptat amb una àmplia representació institucional, entre els quals l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i regidors de govern i de l’oposició.

Josep Maria Benaul, en la seva intervenció d’ahir al vespre / Patxi Ocio Casamartina (cedida)

En el marc de l’acte, Benaul ha protagonitzat un parlament centrat en els seus 300 socis. El director de l’entitat ha exposat que la crisi dins de l’entitat ha acabat amb un “bon final” i ha reivindicat la capacitat de les persones que composen la Bosch i Cardellach.

“En els nostres gairebé 80 anys d’història, les juntes poden haver comès algun error o no adaptar-se als canvis, però l’entitat sempre ho ha acabat fent”, ha exposat Benaul. Abans del seu parlament i del de l’alcaldessa, s'ha emès el documental sobre la Colla de Sabadell, Estem voltats de pocavergonyes!.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top