Vallès

Apareixen pintades vexatòries contra l’alcalde de Polinyà i la Policia Local

Aquest cap de setmana uns desconeguts han fet pintades al municipi de Polinyà, en les quals es vexa l’alcalde del municipi, Javi Silva, i la Policia Local. Concretament, i segons han detallat fonts del consistori, les pintades van aparèixer la nit de dissabte al passeig de Sanllehy, en un tram a mig camí entre el nucli habitat i una zona industrial.

A les pintades es poden llegir missatges en castellà contra l’alcalde, concretament “alcalde maricón“, i contra el cos local de policia, amb el missatge “Policia Polinyà mort”, que s’han distribuït a través de les xarxes. Tot i coincidir amb la nit en què se celebrava el Caranaval, es desvincula un fet amb l’altre donat que la festa es feia al Centre Cívic, lluny del llocs dels fets.

“Que fàcil és acudir a l’homofòbia i a l’amenaça quan no es té educació; tot el meu suport a la nostra Policia Local “, ha compartit a través del seu perfil personal a Twitter l’alcalde de la localitat i afectat, Javi Silva.

Per ara, el consistori no farà cap comentari sobre els fets, si bé s’investiga qui pot haver rubricat les pintades.

Comentaris
To Top