Publicitat
Ciutat

Andi insereix 28 persones al mercat laboral utilitzant la realitat virtual

L'entitat Andi Sabadell ha aconseguit inserir laboralment 28 persones en cinc anys gràcies al programa 'Yo me prep@ro' de Down España i la Fundación Vodafone. Aquest dijous, tant l'entitat com l'empresa de telefonia han presentat els resultats de la seva col·laboració –i la sisena edició– en un acte celebrat a l'ESDi, on tenen contractada una persona amb discapacitat que forma part del programa.

Un moment de l'acte / D.S.

Durant els cinc anys que fa que està en marxa, amb aquest programa, Andi ha format 72 persones, entre elles, 34 dones (47%) i 38 homes (53%). També durant aquest període s'han aconseguit un total de 57 convenis de pràctiques a més dels 28 contractes laborals. Els promotors del projecte consideren que s’han complert els objectius de pràctiques no laborals en un 98,2% i els objectius de contractació en un 96,6%.

Els participants d'aquest programa han utilitzat la realitat virtual com a eina per millorar l'accés a l'ocupació de les persones amb Síndrome de Down i discapacitat intel·lectual. Segons Andi, el programa és el més complet i de més abast que hi ha al nostre país per a la formació en noves tecnologies de la informació a joves i adults.

A l'acte de presentació dels resultats hi han participat el director de l'ESDi, Antoni Garrell; el director comercial d’Administracions Públiques de Vodafone a Catalunya, Àlex Carballo; la cap d’orientació i intermediació laboral de Promoció Econòmica de Sabadell, Anna Monterde; el regidor d'Acció Social de l'Ajuntament, Eloi Cortés; i la presidenta d'Andi Sabadell, Dolors Pallàs. A la segona part de l'acte han explicat la seva experiència amb el programa els participants Minerva Llorente i M. Carmen Ortega i l’empresari Isidre Pelayo, administrador de la botiga Terranova, de Castellar del Vallès.

“Per l’aniversari demanava viure sola”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top