CASTELLAR

Es trenca la Taula de Crisi de partits polítics per gestionar els efectes del coronavirus a Castellar

Castellar del Vallès
Castellar del Vallès / LLUÍS FRANCO

L’acord de municipi per tal d’afrontar a curt, mitjà i llarg termini les conseqüències socials i econòmiques de l’actual emergència sanitària es trenca a Castellar del Vallès.  La Taula de Crisi ha estat abandonada per la CUP, després de retreure a l’equip de Govern (Som de Castellar-PSC), que té majoria absoluta, d’actuar d’esquena a la resta de partits polítics que formen part del pacte. L’acusen de no tenir voluntat “d’obrir un espai real de debat amb l’oposició” i “d’actuar de cara a la galeria”.

El detonant de la sortida de la Taula de Crisi ha estat la despesa municipal destinada a un homenatge per a les víctimes del coronavirus a la vila, que ha generat malestar a l’oposició pel seu cost i per no haver-ne consultat la compra. Es tracta d’una alzina surera de tres tones i vuit metres d’alçada que ha estat plantada al Parc de Colobrers. El seu cost, inclòs el transport, ha estat de 10.000 euros, aproximadament.

“Pacte de poble” entre partits per consensuar una resposta a la crisi del coronavirus a Castellar

Comentaris
To Top