ESPECIAL 'PLAY-OFF' EXPRÉS

La samarreta arlequinada del 'play-off' agraeix l'esforç als sanitaris i el suport dels socis

Setmana decisiva. Mentre la plantilla ajusta la preparació a Sabadell abans d'emprendre el rumb a terres andaluses, s'ha presentat la samarreta especial que lluiran els jugadors arlequinats en aquest play-off. La principal novetat és una espècie de logo amb la paraula Gràcies i una mà aplaudint, en senyal d'agraïment als professionals i col·lectius que vetllen per tots els ciutadans durant la pandèmia de la Covid-19. I d'altra banda, també volen tenir un gest cap als socis i aficionats que estan donant el màxim suport a l'equip, sobretot a través de les xarxes socials. Adri Cuevas ha estat el jugador escollit per mostrar la samarreta.

D'altra banda, l'empresa Disnova Sabadell també s'ha sumat al play-off i lluirarà el seu logotip al pantaló que utilitzarà el Sabadell a Algesires (i esperem que en més partits), en una prova més de la seva gran implicació en el club i l'esport a la nostra ciutat.

El logotip de Disnova al pantaló

Tot és a punt a la Creu Alta. L'expedició del Centre d'Esports, amb 28 jugadors -inclosos els que no tenen fitxa, Jesús Olmo i Antonio Romero-, cos tècnic i auxiliars viatja aquest dimecres en un vol regular Barcelona-Màlaga a primera hora de la tarda. Però hores abans ho ha fet l'autocar arlequinat, amb els seients gairebé buits, però carregat amb quilos de material i el seu responsable, l'incombustible Jordi Bransuela, al capdavant.

Publicitat

Què s'emporta el Sabadell per afrontar el play-off? Doncs com tot és atípic, la previsió es fa amb la hipòtesi d'estar-hi 12 dies a terres andaluses. Això voldria dir arribar a la final per l'ascens. La zona de tribuna era un escampall de tota mena de material que es va col·locar a la bodega de l'autocar que cobrirà el trajecte de més de 1.100 quilòmetres fins a l'hotel d'Estepona on es muntarà el quarter general. Motxilles, els tradicionals baguls dels desplaçaments, dues neveres, una llitera, un carretó de transport, 4 equipacions de joc, molta roba i utensilis d'entrenament, material dels fisioterapeutes, 20 pilotes... També van viatjar les maletes personals dels jugadors i cos tècnic per estalviar-se l'operació de facturació a l'aeroport i guanyar temps.

Seient de l'afició

L'element més sorprenent que es podia trobar entre tantes bosses era una cadira. En realitat, un seient gris de la graderia de l'Estadi creualtenc. Quin era el motiu? "La idea és que simbolitzi l'afició que no podrà estar allà amb nosaltres i segur ens donarà el suport des de la distància. La posarem al vestidor i servirà perquè el jugador agafi força i energia quan surti al terreny de joc", explica Jordi Bransuela. De fet, l'últim contacte entre l'equip i l'afició serà dimecres al migdia quan surti en direcció a l'aeroport de Barcelona. Representants de les penyes han organitzat un acte d'acomiadament perquè els jugadors notin el seu caliu. Acompanyaran l'autocar des de la zona de tribuna fins a l'Eix Macià.

L'autocar arlequinat marxa a terres andaluses amb quilos de material

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top