Publicitat
Diners

Yerse presentarà la nova col·lecció a la 080

La firma sabadellenca Yerse presentarà la seva col·lecció més optimista i responsable en aquesta nova i especial edició de la 080 Digital Barcelona Fashion. Es tracta d’un nou format que tindrà lloc entre el 14 i el 17 de setembre.

Un model de Yerse / CEDIDA

El certamen serà en aquesta ocasió totalment digital, donada la incidència de la Covid. Es farà sense públic i ple de contingut que es podrà seguir a través dels sistemes de difusió digitals de què disposa l’organització.

La nova col·lecció SS 21 ha estat concebuda com una proposta holística, segons es detalla en un comunicat. En aquest sentit, “es preocupa per cuidar el nostre cos i esperit”, afegeixen: “Perquè el benestar arriba quan tots dos estan en equilibri”, apunten en el text.

La naturalitat envaeix fibres i teixits, transforma conceptes i simplifica processos. Utilitza, cada vegada més, cotó orgànic, lli sostenible i viscosa ecovero de mínim impacte ambiental que permeten crear peces fresques i fluïdes, roba que implica respecte per al planeta. “Yerse té el compromís de crear moda responsable i sensible amb l’entorn”, apunten.

Publicitat
Comentaris
To Top