Oci i cultura

L’aquelarre de la música en viu

Jordi Sarabia, en l’actuació de diumenge / VICTÒRIA ROVIRA
El pati de la Casa Duran va acollir diumenge fins a 12 hores d’actuacions en 12 concerts diferents, en el marc d’un Cultura Fest SBD adreçat al jovent. Va ser tot un aquelarre musical per reivindicar que les bandes juvenils segueixen al peu del canó. Els protagonistes? Gerard Idea, Oriol Sabaté, AniTram, Bea Boronat, Adriana Garcia, Max Ballesté, Kei.Koo, Claudia Prat, Vibra Sound, Jordi Sarabia, Sergi Music_02 i Name Out.
Una marató de noms organitzats en torn a CulturaFest SBD, la iniciativa d’Instagram que durant el confinament va programar concerts en streaming des de les respectives cases dels artistes. Diumenge, però, es van retrobar amb el públic. I ho van fer entre mascaretes i separació física, hi és clar. Els assistents, almenys, estaven asseguts sota la figuera del pati de la Casa Duran: Només els calia estirar el braç cap amunt i prendre un fruit.

La solista de Vibra Sound, en l’actuació de diumenge / VICTÒRIA ROVIRA

Publicitat
L’Ajuntament de Sabadell prossegueix així amb L’espectacle continua, la programació d’actes descentralitzats arreu de la ciutat per aquesta tardor.

Canvis per pluja

Tot i així, a la música en viu li ha sortit ara un nou enemic: El canvi de temps. I és que, fins ara, les plàcides nits d’estiu eren un escenari ideal per programar concerts a l’aire lliure. Però arriben ja les primeres pluges de tardor i la data de concerts comença a ballar. El CulturaFest SBD, per exemple, es va celebrar finalment al llarg de diumenge (quan inicialment estava previst que es fes dissabte).

Sarabia, en l’actuació de diumenge / VICTÒRIA ROVIRA

Així mateix, UiU Promotors ja va haver de posposar a finals d’agost alguns dels concerts dels Jardinets de l’Espai Cultura, justament per l’amenaça de pluja. Traslladar-se a un espai interior no és ara per ara una alternativa sòlida: Les mesures de prevenció de la Covid-19 són més estrictes i l’aforament encara més limitat.

El públic assistent complia amb les mesures de prevenció de la Covid-19 / VICTÒRIA ROVIRA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top