EL TEMPS

Comença a caure el termòmetre

Aquest dijous comencem una desescalada del termòmetre que ens durà de sobte a la tardor. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, amb valors que es mouran entre 16 i 21 ºC. La màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, amb temperatures que oscil·laran entre 22 i 27 ºC.

Durant la matinada augmentarà la nuvolositat fins a deixar el cel entre mig i molt ennuvolat al terç oest i sud, i entre poc i mig a la resta. A partir de la tarda la nuvolositat minvarà d'oest a est fins a quedar el cel poc ennuvolat en conjunt, tret de l'extrem nord del Pirineu on es mantindrà entre mig i molt ennuvolat.

Independentment, durant les hores centrals de la jornada creixeran nuvolades al sector central del litoral i prelitoral on també quedarà entre mig i molt ennuvolat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top