Publicitat
Diners

L’atur cau en 89 persones el novembre a Sabadell

Poca variació en l’atur aquest mes de novembre. S’han comptabilitzat 14.636 persones aturades a Sabadell, la qual cosa representa una caiguda d’un 0,6% mensual de la desocupació. Hi ha 89 persones més amb feina a la ciutat, segons les últimes dades publicades per l’Observatori del Treball i Model Productiu. 

Les dades d’ocupació de Sabadell trenquen amb la tendència global a Catalunya, on l’atur s’ha mantingut, tenint en compte que l’increment ha estat un lleuger 0,04% (189 persones aturades més). A la província de Barcelona, s’ha registrat un descens de la desocupació; en aquest cas, del 0,2% mensual (846 persones aturades menys).

L’impacte de la Covid-19, però, ha deixat empremta a la ciutat: des del mes de febrer a novembre, Sabadell suma 2.238 sabadellencs sense feina. També el confinament derivat de l’estat d’alarma ha suposat un trasbals laboral. Entre març i abril, la desocupació va incrementar un 12,3%. Entre abril i maig, coincidint amb les fases de desconfinament, l’atur continuava augmentant, però a menor ritme, un 5,6%. El juny, es tancava amb un increment només del 0,3%.

Publicitat
Comentaris
To Top