Publicitat
Ciutat

Els pisos del carrer de Copenhaguen, un pas més a prop

El solar de Can Llong on se situarà la nova promoció d’habitatges, similars als que es veuen a la dreta de la imatge / LLUÍS FRANCO

L’aprovació definitiva del pla d’urbanització obre la porta a aquesta promoció a Can Llong

El solar de Can Llong on se situarà la nova promoció d’habitatges, similars als que es veuen a la dreta de la imatge / LLUÍS FRANCO

La Junta de Govern Local va aprovar dilluns passat definitivament el projecte d’obres d’urbanització per a l’anomenat polígon II de Can Llong que, tal com es va anunciar el setembre, suposarà l’allargament del carrer de Copenhaguen fins a la ronda d’Europa, a l’alçada del Punt Blau. Les obres d’aquest nou tram del carrer tindran, segons l’Ajuntament, un cost aproximat d’1,5 milions d’euros i un termini d’execució de vuit mesos. La seva construcció obre la porta a la construcció d’una nova promoció de pisos, que se situarà al solar que quedarà entre el carrer de Venècia i la nova secció del carrer de Copenhaguen.

Al solar resultant s’hi projecten, segons fonts consistorials, fins a nou edificis de quatre plantes i planta baixa. En total, hi haurà 223 habitatges; 89 dels quals seran lliures i 134, protegits. La superfície total edificada serà de 17.845 metres quadrats. La promoció immobiliària és de l’empresa Can Llong 1952 Construcciones y Promociones (constituïda l’any 2017), que ja està comercialitzant quatre edificis de pisos bessons dels projectats i situat entre la ronda d’Europa, el carrer de Venècia, el carrer de Varsòvia, i el carrer de Berlín.

Al costat d’aquests blocs encara s’hi podrien construir, segons el projecte urbanístic de la zona, fins a tres edificis més: un a la cantonada del carrer de Berlín amb Varsòvia, i dos a la ronda d’Europa. La Junta de Compensació del Polígon II del Pla Parcial de Can Llong –els propietaris del solar– seran els encarregats de sufragar el cost de les obres d’urbanització del carrer de Copenhaguen. I suposaran tant el moviment de terres com la pavimentació del terreny, així com tots els aspectes relacionats amb els serveis: clavegueram, enllumenat… També s’acabaran les voreres i la instal·lació de serveis pendents als carrers de Venècia i de Berlín.

Publicitat
Comentaris
To Top