Ciutat

Lanitex S.A., l’Associació de professionals i amics del tèxtil i Josep Maria Benaul, premis Floc de Llana 2018

La façana del gremi / CEDIDA

El Gremi de Fabricants de Sabadell ha decidit lliurar els premis Floc de Llana 2018 a l’empresa tèxtil Lanitex S.A., l’entitat Associació de professionals i amics del tèxtil i a l’historiador local Josep Maria Benaul, tots d’arrel sabadellenca. Es tracta de la quarta edició del guardó, i l’entrega es farà aquest dilluns al vespre en el marc dels actes de commemoració de la festa de Sant Sebastià al mateix gremi.

De Lanitex S.A., el jurat destaca la seva trajectòria industrial des del 1953; “pel seu entusiasme, prudència i qualitat, que juntament amb el treball en equip i l’anàlisi de la informació han augmentat la seva capacitat d’adaptació al mercat actual, canviant i competitiu”.

Per la seva part, de l’Associació de professionals i amics del tèxtil el jurat destaca la “vocació altruista en la preservació de la memòria històrica del tèxtil sabadellenc; i pel foment del coneixement i la investigació en benefici del present i del futur del sector a Sabadell”.

Finalment, es reconeix el Dr. Josep Maria Benaul per la seva “dilatada trajectòria professional d’investigació i divulgació de la història industrial tèxtil, i les seves aportacions sobre la indústria llanera i sobre Sabadell”.

Comentaris
To Top