ESPORTS

El Sabadell tornarà a Eivissa per enfrontar-se a la PD Santa Eulària a la Copa

Els arlequinats hauran de tornar a viatjar a Eivissa / CES (CEDIDA)

Una altra vegada a Eivissa. El Sabadell tornarà a Ses illes per jugar la segona eliminatòria de la Copa del Rei. Després de superar el CD Ibiza Islas Pitiusas, ara els arlequinats s’enfrontaran a la Penya Deportiva Santa Eulària, equip que milita en el grup 3-B de la Segona B. El partit es jugarà probablement el 7 de gener tenint en compte que el conjunt arlequinat disputa jornada de la Lliga SmartBank el dilluns 4 al camp del Girona, però encara no està oficialitzat.

La Penya Deportiva no travessa el seu millor moment a la lliga. De fet, ocupa la zona de descens amb només 1 victòria en 8 jornades. Potser la dada que crida més l’atenció és el seu escàs bagatge ofensiu: un únic gol en aquests vuit partits, el que li va donar el triomf sobre el Vila-real B (1-0). En les altres 7 jornades no ha vist porteria i suma 7 punts gràcies a 4 empats a zero. Això sí, només ha rebut dos gols. En canvi, a la Copa es va deixar anar fent 4 dianes.

Manté l’entrenador Raúl Casany i una bona base de la plantilla que la temporada anterior el va convertir en una de les revelacions de la Segona B. De fet, es va classificar contra tot pronòstic pel play-off exprés a terres andaluses i va fregar la final en una dramàtica eliminatòria contra el Castelló. Va caure a la pròrroga quan jugava amb només 9 futbolistes.

Dues vegades ha jugat el Sabadell al Municipal de Santa Eulària. En la temporada 2008/09 va rebre una humiliant golejada: 4-0. Es recorda aquell partit per l’equipació de color verd que van lluir els jugadors arlequinats. D’altra banda, en la temporada 17/18 es va esgarrapar un empat (1-1).

Antonio Hidalgo no ha volgut estendre’s massa en la valoració del encreuament de la Copa. “Es tracta d’un equip amb una bona base de la temporada anterior en què va disputar el play-off i ara està patint una mica més en un dels grups més competitius i complicats de tota la Segona B. Tenim dos partits de lliga abans de la Copa i ja en parlarem quan arribi”. Això sí, ha celebrat el curt i còmode desplaçament. “Això és important”, ha subratllat Hidalgo.

Comentaris
To Top