Publicitat
Ciutat

La nova ordenança redueix a la meitat les llicències d’obres

Les obres a la Rambla Iberia

L’Ajuntament assegura que les peticions de llicències d’obres s’han reduit a la meitat en el que portem d’any. Tot plegat, gràcies a què una nova Ordenança municipal reguladora d’expedients urbanístics permet agilitzar la tramitació de reformes i actuacions de poca envergadura fent una comunicació prèvia d’obres i no sol·licitant la llicència d’obres com es feia fins ara. Un dels beneficis de fer una comunicació d’obres és que es tracta d’un tràmit que pot autoritzar les actuacions immediatament.

El responsable d’Urbanisme de l’Ajuntament, Juli Fernàndez, apunta que aquesta mesura “fa més fàcil la vida dels ciutadans davant l’administració”. L’ordenança, a més, preveu la possibilitat de sol·licitar la verificació i control de les obres a entitats col·laboradores de l’administració i col·legis professionals, quan se n’hagi aprovat el sistema d’habilitació. La informació sobre l’ordenança es pot trobar a totes les oficines d’atenció ciutadana i centres cívics locals.

Publicitat
Comentaris
To Top