ESPORTS

Felipe Sanchón: “Sumar a Alcoi ens acostaria a l’objectiu”

Felipe va reaparèixer a la Creu Alta davant el Castelló/Ll. Franco

Després de la pujada d’adrenalina general que va significar el gol d’Arturo i l‘agònic triomf sobre el Castelló, el Sabadell se centra ja en el partit que obrirà divendres (16.30 h) la 36a jornada en El Collao. L’atípic avançament es deu a les festes de Moros i Cristianos que se celebra a la ciutat alacantina aquest cap de setmana. L’Alcoià va fer la petició a la Federació Espanyola de futbol per “qüestions de seguretat” i va rebre llum verda.

Els tres punts davant els orelluts han significat un gran reforç anímic, però els arlequinats saben que encara queda molta feina per fer. Felipe Sanchón, que va reaparèixer com a titular dissabte passat, recorda que “la nostra situació continua sent límit i també som conscients de la dificultat perquè el rival també es juga moltíssim. Cal deixar fora qualsevol símptoma d’eufòria i centrar-se el cent per cent en el partit”.

Trencar la nefasta ratxa negativa a domicili -encara no s’ha puntuat en tota la segona volta- és el gran repte i Felipe creu que “tot el que sigui sumar és bo. De totes maneres, hem de sortir a guanyar els tres punts. Seria un cop per a ells i ens acostaria molt a l’objectiu de la permanència”. Sobre el presumible ambient de màxima pressió del mític El Collao, el veterà jugador arlequinat assegura que “aquest tipus de partit són macos de jugar per qualsevol futbolista”. A títol personal, Felipe diu que “em vaig sentir força bé contra el Castelló després de moltes setmanes sense participar tants minuts i ara vull ajudar al màxim l’equip a aconseguir l’objectiu”.

Per l’Alcoià és una autèntica final, potser l’última oportunitat de pujar al vagó de la salvació. Per això el club ha posat en marxa una iniciativa per omplir El Collao: ha establert l’accés gratuït per les zones dels Gols. S’espera, doncs, una gran entrada i un clima de partit crucial.

Horari unificat

La Federació Espanyola de futbol ha comunicat a través d’una circular que les dues últimes jornades de Segona B es jugaran amb horari unificat. Tots els partits amb alguna cosa amb joc (playoff, Copa del Rei, playout o descens) es disputaran diumenge a partir de les 6 de la tarda. En el cas del Sabadell, rep el dia 12 a l’Ejea de los Caballeros a la Creu Alta i es desplaça el dia 19 al Municipal d’Olot en l’última jornada.

Comentaris
To Top