Ciutat

La Women Race El Corte Inglés torna a lluitar contra el càncer de mama

En l'acte de presentació van participar organitzadors i patrocinadors/P. Figueras

‘No corres per guanyar una cursa, corres per vèncer una malaltia’. Amb aquest lema tan significatiu es va presentar la quarta edició de la Women Race El Corte Inglés a Sabadell que aquest any tindrà lloc el 21 octubre, només dos dies més tard de la commemoració del Dia Mundial del càncer de mama, promogut per l’Organització Mundial de la Salut. Habitualment la prova se celebrava el mes de juny, però al fer-se juntament amb Tarragona coincidia amb els Jocs del Mediterrani i es va optar pel canvi de data.

L’objectiu és clarament solidari i els beneficis aniran destinats, una vegada més, a l’entitat Oncolliga. No només els d’aquesta quarta edició sinó que també els del 2019, tal com va avançar ahir el director de Comunicació i relacions institucionals a Catalunya d’El Corte Inglés, Jordi Romañach. Una notícia que la presidenta d’Oncolliga, Isabel Rojas, va rebre amb gran satisfacció. La inscripció (9 euros en El Corte Inglés i 9,40 per internet, fins al 17 d’octubre) ja està oberta i en les primeres hores s’han comptabilitzat 200 inscripcions. L’any passat es va arribar a 1.650 i el topall màxim està en els 2.000. També està oberta la participació masculina sense opció a les classificacions. Encara que el seu objectiu no és competitiu sinó solidari, les tres primeres classificades de cadascuna de les categories obtindran trofeu. El recorregut, de 5 quilòmetres, serà l’habitual. Les participants recorreran les vies més cèntriques com la Ronda Zamenhof, Via Massagué, Rambla, Avinguda Onze de Setembre i Avinguda Francesc Macià que serà inici (9,30 h) i final de la prova.

Organitzada per l’Associació Esportiva Ciutat Vella, una entitat sense ànim de lucre que promou la cohesió social entre els col·lectius més desfavorits, compte amb el suport de l’equip femení del Club Natació gràcies a l’acord entre la seva Fundació i Oncolliga. L’Associació Catalana de la Mitja Marató, Creu Roja Sabadell, el concessionari sabadellenc Toyota Ippon Motor Vallès i l’empresa de l’automoció Kostral Eléctrica són altres peces clau a més de l’Ajuntament de la nostra ciutat. La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez, va aprofitar per reivindicar el paper de les dones i demanar més diners per la investigació de malalties com el càncer. També va destacar que la prova significa una manera positiva de promocionar la ciutat a través de l’esport.

Comentaris
To Top