Ciutat

Troben un cadàver descompost a Can Llong

Un cos d’una persona sense vida ha aparegut aquest diumenge a la tarda

D.S.

El cos sense vida d’una persona ha aparegut aquest diumenge a la tarda en una zona boscosa entre els barris de Can Llong i la Roureda. El cadàver ha estat localitzat a la plaça Granollers amb carrer de Praga, segons informen fonts policials, just darrere de l’escola de Can Llong, en el túnel del tren de Rodalies de Catalunya.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació avui mateix per identificar el cadàver. L’avançat estat de descomposició en què es trobava el cos ha impedit el seu reconeixement immediat i caldrà ara realitzar una necroressenya, és a dir, un estudi dels trets particulars per destriar-ne la identitat.

El primer crit d’alerta l’han donat uns veïns, que, alarmats, han fet un avís a la policia minuts abans de les 18 h. Segons fonts de la policia catalana, la situació en què es trobava el cos ha impedit fins i tot apreciar si es tracta d’una mort natural o bé si hi ha algun signe de violència. Caldrà esperar els resultats de l’autòpsia, que es realitzarà les properes hores.

Comentaris
To Top