Publicitat
Ciutat

Dues empreses vallesanes donen 123.000 guants pels professionals del Taulí

Una empresa de Sabadell i una de Polinyà han donat aquest dijous 123.000 guants al Taulí. L’entrega l’han fet la sabadellenca Ana Muñoz, de Nova Abrasivos, i Paco Bascón, de Guantes Baspin. Es tracta de material d’un sol ús que aquests dies escasseja a la corporació sanitària local, així com les mascaretes.

El moment de l’entrega d’un dels tres palets / CEDIDA

L’entrega s’ha fet al matí al magatzem de la corporació sanitària en forma de tres palets. La propietària de Nova Abrasivos, Ana Muñoz, ha explicat que han fet la donació perquè “és important que tothom faci de la seva part”. Després de fer l’entrega Muñoz s’ha sentit “com si fos una petita cosa que per ells és molt”, i anima totes les empreses a col·laborar amb el que necessitin els centres sanitaris. “Que som el Vallès!”, exclama.

Publicitat

Tot i que Nova Abrasivos és una empresa dedicada a la venda de productes de paper de vidre, també distribueixen tot tipus de guants que els proveeix Baspin. Per això, Muñoz va tenir la idea i la va compartir amb el seu soci en veure una crida de l’Hospital de Granollers, on també hi han donat 20.000 guants.

Precisament el Taulí fa una crida a què empreses o particulars els donin mascaretes sanitàries perquè els professionals puguin atendre els pacients amb la màxima seguretat. Per fer una donació, es demana contactar amb l’àrea de comunicació a través de les xarxes socials, el correu electrònic: comunicacio@tauli.cat o bé trucant al 93 745 83 80.

El Taulí necessita mascaretes

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top