Ciutat

El jutge envia a presó un segon presumpte autor de la violació

Es tracta del vuitè detingut pels fets, germà d’un altre dels encausats

Fotografia: Lluís Franco

El Jutjat d’Instrucció número 3 de Sabadell ha enviat a presó un segon dels presumptes autors materials de la violació a una veïna de Sabadell de 18 anys, segons han apuntat fonts dels Mossos d’Esquadra a D.S. Es tracta del vuitè detingut pels fets, germà d’un altre dels encausats, que es va entregar a la Policia Municipal el dimecres al vespre després de saber que estava cercat per les forces policials.

És la segona persona per qui el jutge ha decretat presó, després que ahir un altre dels individus, considerat un dels possibles autors de l’agressió sexual múltiple, també se l’enviés a presó de manera provisional i sense fiança. Pel que fa a la resta de detinguts, quatre van ser deixats en llibertat, però han hagut d’entregar el passaport i tenen prohibit sortir de l’estat espanyol, i uns altres dos més van ser traslladats a un Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) per la seva situació irregular.

El jutge de guàrdia –el número 3 de Sabadell– ha acordat per a l’individu la presó provisional comunicada i sense fiança al centre penitenciari de Brians, situat a la població de Sant Esteve de Sesrovires. La decisió es transmetrà al jutjat d’instrucció 2 de Sabadell, que és qui instrueix aquesta causa.

Tres agressions sexuals la mateixa nit

El jutge ha identificat, a partir de la declaració de la víctima, que aquesta hauria patit tres agressions sexuals per part de tres individus diferents durant la matinada de dissabte a diumenge. Dos quedarien a presó i un tercer es troba ara en situació de llibertat provisional, després de comparèixer ahir davant del jutge.

La víctima va declarar en seu judicial que va patir un clima d’intimidació durant el llarg de la nit, fins i tot amb tocaments i persecucions per part d’un grup d’assetjadors (més informació aquí).

El jutge envia a presó només un dels presumptes autors materials de la violació múltiple

Comentaris
To Top