Ciutat

La família de Montse Careta espera que es reobri el cas per la mort d'Helena Jubany i demostrar la seva innocència

Imma Careta, germana de Montse Careta / TV3

La família de Montse Careta confia que el jutjat número 2 de Sabadell reobri el cas pel crim d'Helena Jubany el desembre del 2001 i es pugui investigar "amb profunditat i amb els mitjans actuals". D'aquesta manera, asseguren en un comunicat, esperen poder demostrar la seva innocència. La família considera que Careta va ser una víctima més, com Helena Jubany, d'una o diverses persones "que segueixen fent la seva vida en plena llibertat".

Publicitat

Si finalment el jutge considera que hi ha incidís per obrir el cas una altra vegada, la família ha anunciat que es personarà com a acusació particular contra l'autor o autors de la mort d'Helena Jubany, per la possible inducció al suïcidi de Montse Careta quan era a la presó.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top