Publicitat
Ciutat

Burger King obre un nou restaurant a Sabadell

El nou Burger King del sud de Sabadell / CEDIDA

Burger King obre a Sabadell el que ja és el seu quart restaurant de menjar ràpid a la ciutat. Situat al sud de la ciutat, es troba al carrer de Pla del Fonollar, a Sant Pau de Riu-sec, a la carretera que uneix la rotonda de l'Ikea amb la que dona just davant del camp municipal Sergio Busquets de Badia del Vallès.

El nou establiment suposa la creació de prop de 25 llocs de treball, que se sumen als més de 23.000 que la marca genera a tot l'Estat. Compta amb més de 350 metres quadrats i oferirà serveis com AutoKing, PlayKing tradicional i virtual, sistema per a reomplir begudes, quioscs i wifi.

El restaurant se suma als que ja hi ha al carrer Ramon Llull, a la plaça de l'Imperial i a la carretera de Terrassa. En el conjunt de l'àrea de Barcelona n'hi ha 71, i 103 a tot Catalunya.

Publicitat

L'establiment compta amb imatge Prime de Burger King, una decoració que té com a objectiu generar un espai acollidor i amb un aspecte que recrea l'ambient de les clàssiques barbacoes americanes. Aquest efecte s'aconsegueix causa de la combinació de colors brillants i atrevits amb una varietat de textures i materials naturals com la fusta, el metall i els maons.

La decoració, a més, incorpora fotografies històriques que decoren algunes de les seves parets, a les estructures de fusta que compten amb gravats en relleu de la graella a les taules, així com a el lema A la graella des de 1954 situat en diferents ubicacions interiors i exteriors del restaurant.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top