Diners

El Diari de Sabadell i el Mercat Central, emprenedors de l’any 2018

Leo Torrecilla i Marc Basté, socis fundadors de la nova etapa del Diari / LLUÍS FRANCO

El Mercat Central de Sabadell i el Diari de Sabadell han estat distingits amb caràcter ex aequo amb el Premi a l’Emprenedor de l’Any 2018 que lliura la Xarxa Onion. L’acte de lliurament, que està obert a tots els emprenedors del Vallès, tindrà lloc durant el tradicional sopar que l’entitat empresarial celebrarà el proper dimarts 18 de desembre al restaurant Saó.

La gerent de l’Associació Unió de Comerciants del Mercat Central de Sabadell, Cristina Sanmartí, i l’editor del Diari de Sabadell, Marc Basté, recolliran el premi. El president de la Xarxa Onion, Arnau Bonada, ha explicat que “en l’any de la resiliència, la Xarxa Onion ha volgut posar en valor dues entitats històriques de la nostra ciutat que han apostat per la innovació per adaptar-se a un entorn advers”. En aquest sentit, Bonada, ha destacat que amb el guardó al Mercat Central “volem reivindicar un model de consum de proximitat, típicament mediterrani i, encoratjar la lluita diària de tots els paradistes per mantenir-lo, apostant per iniciatives creatives”.

Amb la distinció al Diari de Sabadell, la Xarxa Onion ha volgut reconèixer els emprenedors que van “rescatar” la històrica capçalera i que “han aportat energia i una llum renovada a la nostra ciutat, creant un espai de debat davant la manca de relat que patim els sabadellencs”.

El president d’Onion també ha volgut ressaltar la vocació simbòlica i inclusiva del jurat en la concessió dels guardons d’enguany, ja que “amb el premi d’aquest any volem que es sentin representats també els mercats dels barris de Sabadell i animar-los a ser valents i a apostar per projectes innovadors que atreguin les generacions més joves als mercats”, segons Bonada. Per altra banda, “premiant el Diari de Sabadell volem ponderar el paper de la premsa local com a eix vertebrador de les ciutats; volem que se sentin premiats també els altres mitjans locals de Sabadell, en especial iSabadell i Ràdio Sabadell, així com les edicions locals de Vilaweb i Nació Digital“.

L’acte de lliurament comptarà amb l’actuació de Núria Vilà, soprano de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell i també es farà una recollida de joguines a favor de la Creu Roja.

Publicitat
Comentaris
To Top