Ciutat

El coordinador local de Ciutadans, Sergio Salcedo, número 4 a les municipals

Sergio Salcedo, en una imatge del partit / CEDIDA

Ciutadans ha escollit el seu coordinador local, Sergio Salcedo, perquè vagi al lloc número 4 de la llista de la formació per les eleccions municipals a Sabadell. La candidatura l’encapçala Adrián Hernández.

Amb aquest nomenament, la llista del partit taronja està així en aquests moments:

  1. Adrián Hernández (regidor)
  2. José Luis Fernández (regidor)
  3. Sergio Salcedo
  4. Marina Fernández
  5. Toni Valenzuela
  6. Ramón García (regidor)

Per tant, per acabar de saber els deu primers noms de la llista només queden els número dos, vuit, nou i deu. Amb l’incorporació de Salcedo i la continuïtat a les llistes dels tres actuals regidors, caldrà veure qui ocupa aquestes posicions.

Coordinador territorial

Salcedo té 31 anys i és llicenciat en Ciències Polítiques i Gestió Pública. Milita a Ciutadans des del 2011, des del 2016 és assessor del grup municipal sabadellenc. Actualment ocupa el càrrec de coordinador local i territorial del Vallès Occidental, l’Anoia, el Bages i el Berguedà. Va néixer a Can Puiggener i ara viu a Can Llong.

Comentaris
To Top