Ciutat

Sabadell retrà homenatge a les víctimes de la Covid-19 el 21 de juliol

La ciutat farà un acte el 21 de juliol davant del Parc Taulí

Foto d'arxiu de sanitaris aplaudint / VICTÒRIA ROVIRA

La ciutat de Sabadell retrà homenatge a les víctimes de la pandèmia el proper 21 de juliol. Es tracta d’una celebració en què també es reconeixerà la feina que han desenvolupat els serveis essencials i els treballadors que han estat al peu del canó durant la pandèmia.

Segons ha avançat el portaveu del Govern, Pol Gibert, es tractarà d’un acte limitat en aforament a 150 persones, en què caldrà mantenir la distància de seguretat entre els participants. El lloc escollit és el parc que hi ha just a davant de l’hospital Parc Taulí.

En aquesta línia, Gibert també avança que l’acte estarà conduït per la periodista Marta Cáceres, i comptarà amb les intervencions de portaveus dels diferents col·lectius implicats en la lluita contra el coronavirus. “Es farà la descoberta d’una placa d’homenatge”, afegeix Gibert, un element que encara no té un punt d’instal·lació decidit.

En els propers dies s’acabarà definint de quina manera es convidarà els participants a prendre part de l’acte, que se celebrarà a les 19.00 h.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top