ESPORTS

El Sabadell s’estavella en el mur de l’Alcoià (0-1)

Domini estèril d’un Sabadell sense inspiració

Arturo no ha pogut amb el contundent sistema defensiu visitant/Ll. Franco

Ensopegada inoportuna. El Sabadell ha vist estroncada la seva bona línia a casa i s’ha estavellat en l’impenetrable mur d’un Alcoià que ha rendibilitzat al màxim el gol d’Herlin Hernán, Lino, al quart d’hora. Un gerro d’aigua freda que frena en sec la cursa arlequinada cap al playoff. Ara es queda a 6 punts de la zona de privilegi.

Ha arrencat bé el conjunt de Toni Seligrat. Amb Nico pel sancionat Aleix Coch i la sorpresa de Gato en lloc de Felipe, el domini arlequinat ha estat abassegador els primers 45 minuts. Ha tocat bé al mig campo, però sense encert ni inspiració en els metres finals davant un rival que venia amb la lliçó ben apressa: tancat al darrere i esperar l’oportunitat. I li ha sortit a la perfecció: en el seu primer contraatac, gol d’Herlin Hernán aprofitant la internada del lateral Antonio Navarro per banda esquerra i la desconnexió defensiva local.

Un gerro d’aigua freda que no ha canviat gens el guió. L’Alcoià encara ha refermat més la seva estratègia defensiva deixant la pilota i tot el terreny al Sabadell. No li importava gens. Ho ha intentat tot el conjunt arlequinat, sobretot per banda esquerra amb Josu i Néstor. Però quan arribava a l’àrea visitant es trobava un autèntic exèrcit, molt disciplinat i contundent. Fins a 8 corners ha llençat el Sabadell en el primer temps. Sense èxit. També s’ha demanat penal per unes mans clares de Férriz a l”àrea, però l’àrbitre ha tancat els ulls. Rematades, poques. Un xut de Migue per sobre el travesser i dos cops de cap de Nico i Arturo que no han sorprés Bañuz ha estat el pobre bagatge ofensiu local.

A la represa, ha crescut l’ansietat arlequinada. La sensació de domini ha estat total, però sense generar perill real. L’Alcoià ha sabut jugar les seves cartes. Defensa numantina, pèrdues de temps i màxima contundència defensiva. Ha entrat Felipe per Gato, però en cap moment el Sabadell ha trobat els espais necessaris. Tampoc ha faltat la polèmica en una acció de Néstor a l’àrea. Semblava un penal clar, però el col·legiat tampoc ha volgut saber res entre la protesta de la grada.

En alguns moments fins i tot el Sabadell, víctima de la desesperació, ha perdut el control del joc. Els visitants han jugat el seu partit i en els últims minuts quasi no ha passat res. Molts serveis de cantonada, fins a 16, però sense efectivitat. S’ha notat l’absència del pitxitxi Aleix Coch en aquest tipus d’accions. Una tarda sense inspiració que acomiada l’any 2018 amb la tercera derrota de la temporada a la Creu Alta i obliga al Sabadell a guanyar a Ejea de los Caballeros per no perdre el tren del playoff.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Nico, Migu, Josu, Ángel Martínez (Pol, m. 71), Antonio Domínguez, Adri Cuevas, Arturo, Gato (Felipe, m. 59) i Néstor.

Alcoià: Bañuz; Córcoles, Barreda, Antonio Navarro. Tomás Ruso, Primi, Ferry, Carlos Tornero, Herlin Hernán (Rubén López, m. 79), Franck (José Manuel Hermoso) i Vicente Pérez (Miguel Angel Nieto, m. 92).

Àrbitre: José Caucelo Sace, comitè andalús. Grogues: Josu, Néstor; Antonio Navarro, Carlos Torneo, Herlin Hernán.

Gol: 0-1, min. 15: Lino.

Incidències: Creu Alta, 1.886 espectadors. Presència del president de la Federació Catalana de futbol, Joan Soteras, a la llotja.

Podeu trobar les reaccions del vestidor arlequinat en aquest enllaç

Comentaris
To Top