Oci i cultura

Novedades Carminha, el nou cap de cartell de l’Embassa’t

El festival sabadellenc Embassa’t ha confirmat que Novedades Carminha serà un dels grups que encapçalarà el cartell de l’edició d’enguany. El grup gallec serà un dels plats forts de l’11a edició del festival.

El trio va començar el 2007 amb un estil punk/rock garage desenfadat i fresc, però que en els últims anys ha anat variant cap a un pop alternatiu i irreverent.

El passat 13 de febrer el grup va presentar el seu últim àlbum ‘Ultraligero’. Un àlbum que van començar a presentar fa un any i mig amb ‘Te quiero igual’, i que han anat farcint amb diferents temes com ‘Hay un sitio pa ti’ o la col·laboració amb Dellafuente a ‘Ya no te veo’.

Novedades Carminha es suma a la resta de noms del cartell presentats ara fa unes setmanes com Kazy Lambist, Delaporte, Cariño o Joe Crepúsculo. El segueixen ​Ferran Palau, Clara Peya, Germà Aire​, Carla i els ​Cala Vento.

La vessant electrònica, l’encapçala, juntament amb Kazy Lambist, el grup Lasers.

L’onzena edició del festival Embassa’t va mostrant algunesde les seves cartes del festival que tindrà lloc el 14 i 15 de juny a la Bassa de Sant Oleguer.

Comentaris
To Top