Ciutat

Els comuns volen convertir el Vapor Turull en la plaça de les Arts amb diferents equipaments

Pàrquing Creueta al Vapor Turull / Google Maps

Des de Sabadell en Comú aposten per traslladar les seus de l’escola municipal de música i de l’escola Illa al pàrquing del Vapor Turull per convertir-lo en la plaça de les Arts. Els edificis anirien a banda i banda d’aquest espai, i enmig hi hauria una zona enjardinada.

La nº 4 de la candidatura, Alejandra Sandoval, l’alcaldable Joan Berlanga, i Rosa Morales, nº 11 de la llista / CEDIDA

En matèria educativa, els comuns també proposen fer una escola de noves oportunitats per afavorir el retorn als estudis de les persones que els hagin abandonat, fer una escola bressol a la Concòrdia i iniciar els tràmits per fer-ne dues més, una a Covadonga i l’altra a Can Feu / Gràcia. Tanmateix, volen enfortir el lligam amb la UAB sobretot en els àmbits de la salut i l’esport per millorar la seva proposta universitària a la ciutat.

L’impuls de l’FP, el suport a l’educació en el lleure “sobretot als barris on actualment no n’hi ha”, la coeducació, l’educació ambiental i fer pressió a la Generalitat perquè construeixi les escoles Virolet i l’IES Arraona són les altres propostes de Sabadell en Comú per l’educació de la ciutat.

Comentaris
To Top