SANT QUIRZE

Toys 'R' Us es manté a Sant Quirze

Un fons d'inversió portuguès ha adquirit la filial ibèrica

La botiga de Toys 'R' Us a Sant Quirze del Vallès / CEDIDA (Ajunt. de Sant Quirze)

La competència a internet i la guerra de preus ha portat a l'empresa de joguines Toys 'R' Us a tancar les portes. La setmana passada, la companyia comunicava que claudicava les seves botigues als EEUU i altres països, ofegada pel deute. Tot i així, a la península Ibèrica Toys 'R' Us es resisteix a morir: el fons d'inversió portuguès Green Swan SGPS -juntament amb un grup dels antics gestors- ha adquirit la filial espanyola i portuguesa de l'empresa.

Toys 'R' Us compta amb 10 tendes a Portugal i 51 a Espanya, i una d'elles es troba molt a prop: Sant Quirze va ser l'hogar de la primera botiga catalana de la multinacional. De moment, a més de totes les botigues existents, Toys 'R' Us ibèrica mantindrà també la plantilla: 1.300 persones entre Espanya i Portugal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top